Categories
WISDOM

Are You Really Cool ๐Ÿ˜Ž

Testing for Gray Cellsโ€ฆ

Something for seniors to do to keep those “aging” gray cells active! โ€ฆ..and for you younger ones, to get them growing!!

1 Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?

2 There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

3 Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

4 How much dirt is there in a holeโ€ฆ that measures two feet by three feet by four feet?

5 What word in the English Languageโ€ฆ is always spelled incorrectly?

6 Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

7 In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

8 What was the President’s Nameโ€ฆin 1975?

9 If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

  1. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?
  2. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in a third field?

Here are the Answers: (No peeking!)
1 Johnny’s mother had three children. The first child was named April. The second child was named May. What was the third child’s name?
Answer: Johnny, of course.

2 There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?
Answer: Meat.

3 Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?
Answer: Mt. Everest; it just wasn’t discovered yet. [You’re not very good at this are you?]

4 How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?
Answer: There is no dirt in a hole.

5 What word in the English Language is always spelled incorrectly?
Answer: Incorrectly

6 Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?
Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere.

7 In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?
Answer: You can’t take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8 What was the President’s Name in 1975?
Answer: Same as is it now โ€“ Donald Trump [Oh, come on]

9 If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?
Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

  1. Which is correct to say, “The yolk of the egg are white” or “The yolk of the egg is white”?
    Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh]
  2. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field? Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

IMPOSSIBILITIES IN THE WORLD
1) You can’t count your hair.
2) You can’t wash your eyes with soap.
3) You can’t breathe through your nose when your tongue is out.
Put your tongue back in your mouth, you silly person.

Ten (10) Things I know about you.
1) You are reading this.
2) You are human.
3) You can’t say the letter ”P” without separating your lips.
4) You just attempted to do it.
6) You are laughing at yourself.
7) You have a smile on your face and you skipped No. 5.
๐Ÿ˜Ž You just checked to see if there is a No. 5.
9) You laugh at this because you are a fun loving person & everyone does it too.
10) You are probably going to send this to see who else falls for it.

You have received this post because I didn’t want to be alone in the idiot category.

TO ALL MY INTELLIGENT FRIENDS
Keep that brain working; try to figure this one outโ€ฆ.See if you can figure out what these seven words all have in common?
1 Banana
2 Dresser
3 Grammar
4 Potato
5 Revive
6 Uneven
7 Assess
Give it another tryโ€ฆ.Look at each word carefully. You’ll kick yourself when you discover the Answer. This is so coolโ€ฆ..

REMEMBER I ONLY SENT THIS TO MY SMART FRIENDS , NOW DON’T LET ME DOWN
No, it is not that they all have at least 2 double lettersโ€ฆ
Answer is below!

Answer: In all of the words listed, if you take the first letter, place it at the end of the word, and then spell the word backwards, it will be the same word.

Did you figure it out?
No? Then send this to more people and stump them as well.
Then, you’ll feel better exceptionally absurd ๐Ÿ˜‰

Advertisements

By Kindness

Life is like a bunch of roses. Some sparkle like raindrops. Some fade when there's no sun. Some just fade away in time. Some dance in many colors. Some drop with hanging wings. Some make you fall in love. The beauty is in the eye of the beholder. Life you can be sure of, you will not get out ALIVE.(sorry about that)